Digitale algemene Ledenvergadering

We hebben besloten om de Algemene Ledenvergadering van 12 november opnieuw digitaal te organiseren, vanwege het coronavirus. Omdat we het belangrijk vinden om u te blijven inspireren én omdat we leden graag met elkaar in verbinding willen brengen, combineren we deze ALV met twee online workshops. Onze leden hebben eind september een mail ontvangen waarin we de planning (ten aanzien van de agenda stukken en feedback hierop) met hen delen.  

Inspiratiedag
Voorgaande jaren benutten we de Algemene Ledenvergadering ook om leden te inspireren en om met elkaar te verbinden. Vanwege coronamaatregelen lukt dat dit jaar niet face-to-face. Maar wel bieden we leden graag een inspirerend online programma aan.

In de week van 9 november organiseren we twee online workshops/webinars over thema’s die op dit moment actueel zijn bij adviesraden. De exacte thema’s en data worden in oktober met u gedeeld. We bieden deze online webinars aan via de videotool Zoom. U ontvangt vooraf een instructie over het gebruik van deze tool.

Vragen of opmerkingen
Heeft u voor dit moment opmerkingen of vragen ten aanzien van dit voorgestelde proces, dan kunt u hierover contact met ons opnemen via secretariaat@koepeladviesradensociaaldomein.nl.

©2020-2021 Koepel Adviesraden Sociaal Domein | Disclaimer | Privacy verklaring | Sitemap

Secretariaat
Zalmsteek 21
3192 MC Hoogvliet-Rotterdam