Webinars

Omdat het vanwege corona minder makkelijk is om fysiek bij elkaar te komen én vooral ook omdat we onze leden graag willen voeden met relevante informatie, bieden we deze zomer en dit najaar webinars aan. Over thema's die aansluiten bij de belevingswereld van lokale advies- en cliëntenraden. 

In juni organiseerden we de webinar 'De GGZ-vriendelijke gemeente'. Over de thema's van de volgende webinars zijn we nog aan het brainstormen. Zodra de thema's en de data bekend zijn vindt u ze hier op onze website. Heeft u input - een thema dat volgens u absoluut aan bod moet komen in één van de webinars? Of kent u een spreker die we kunnen benaderen? Neem dan gerust contact met ons op via communicatie@koepeladviesradensociaaldomein.nl. 

Wanneer?

Exacte data zijn nog niet bekend, u vindt ze op korte termijn hier op onze website. 

Voor wie?

De webinars zijn bestemd voor leden van lokale advies- en cliëntenraden. Zowel leden als niet-leden van de Koepel kunnen zich aanmelden. Er is plek voor maximaal 60 deelnemers. Leden van de Koepel hebben voorrang bij aanmelden.

Hoe werkt het als ik mee wil doen?

U kunt zich aanmelden voor deze webinar via een aanmeldformulier. Een paar dagen voor de webinar ontvangt u een mail met hierin een link naar de online webinar. We geven u in de mail ook een korte instructie hoe u gebruik kunt maken van de communicatietool die deze webinar mogelijk maakt.

Vragen vooraf

U kunt vooraf uw vragen met ons delen via communicatie@koepeladviesradensociaaldomein.nl. U kunt uw vragen ook delen via het aanmeldformulier. We doen ons best om zoveel mogelijk vragen van deelnemers te behandelen tijdens de webinar.  

©2020-2021 Koepel Adviesraden Sociaal Domein | Disclaimer | Privacy verklaring | Sitemap

Secretariaat
Zalmsteek 23
3192 MC Hoogvliet-Rotterdam