Handreiking Social Media voor adviesraden

Social media zijn niet meer weg te denken uit ons leven. Ook voor adviesraden kent het toepassen van social media veel kansen en mogelijkheden. Maar de inzet van social media vraagt wel om een gedegen aanpak. Want wat delen we wel of juist niet? Met welk doel en met wie? En hebben we de tijd en inspanning er überhaupt voor over?

In deze handreiking delen we met welk doel adviesraden social media kunnen inzetten. We vertellen meer over de mogelijkheden die social media bieden om te communiceren met uw netwerk, met andere adviesraadsleden en met de gemeente. We zoomen in op aandachtspunten voordat u begint met social media en u vindt tips voor het verzamelen van fans en volgers. 

In deze handreiking vindt u verwijzingen naar een eerder verschenen (2018) social media gids vanuit Movisie. Als Koepel hebben we deze informatie aangevuld en waar nodig geactualiseerd. 

*Onze handreikingen zijn alleen toegankelijk voor leden van de Koepel. Zij kunnen inloggen. Nog geen lid, maar wel interesse om lid te worden? Hier leest u meer over ons lidmaatschap.

©2020-2021 Koepel Adviesraden Sociaal Domein | Disclaimer | Privacy verklaring | Sitemap

Secretariaat
Zalmsteek 21
3192 MC Hoogvliet-Rotterdam