Nieuwsbrief 62

Gevonden 1 - 3 van 3 documenten

Aanloop naar de Gemeenteraadsverkiezingen maart 2018

Interview door Platform31 met Nelleke Vedelaar, wethouder in Zwolle en trekker van de dossiergroep Wmo. Nu de Gemeenteraadsverkiezingen van maart 2018 voor de deur staan, interviewen we de dossiertrekkers van het Sociaal Domein. Eerder spraken we met Jeroen Olthof, Tom Horn en Jan Jaap Kolkman over de decentralisaties en transformaties van de afgelopen jaren. In dit interview kijken we met Nelleke Vedelaar terug op deze ontwikkelingen in Zwolle de afgelopen jaren. Lees hier het hele interview. 

Nieuwsbrief 62

Geachte lezer, Na de zomervakantie zijn activiteiten zoals o.a. de ‘Week tegen Eenzaamheid’ weer van gestart en is er weer veel nieuws te melden over het sociaal domein is weer in volle gang. Onlangs werden door de Koepel enkele ledenraadplegingen georganiseerd in het land en ook zijn we druk bezig met de nieuwe online portal van de Koepel, volop in overleg met VWS en andere ministeries over de toekomst van de Koepel. Voor zowel de komende ALV als voor de Hannie van Leeuwenlezing 5 oktober a.s.

Participatiesamenleving anno 2017: volop kansen: Hoe staat het er voor?

‘Van iedereen die dat kan wordt gevraagd verantwoordelijkheid te nemen voor zijn of haar eigen leven en omgeving.’ Dat is de zin waarmee koning Willem-Alexander in 2013 het begrip participatiesamenleving introduceert. Hoe staat het er vier jaar later voor? Willen we verder met de participatiesamenleving, ook nu de bezuinigingen achter de rug zijn? Wil Verschoor en Daan de Bruijn van Movisie maken de balans op aan de hand van 5 signalen. Lees hier meer. 

©2020-2021 Koepel Adviesraden Sociaal Domein | Disclaimer | Privacy verklaring | Sitemap

Secretariaat
Zalmsteek 23
3192 MC Hoogvliet-Rotterdam