Het liefst willen we het woord doelgroep niet meer gebruiken. In de praktijk blijkt het nog te vroeg om dit woord te schrappen.

In deze lade vindt u informatie over verschillende onderwerpen en specifieke groepen in de samenleving: mensen met een verstandelijke beperking, mensen met een psychische aandoening, eenzaamheid, armoede en sociale uitsluiting, dementie, zwerfjongeren, mantelzorgers, huiselijk geweld etc.

Het project GIA (Geweld in afhankelijkheidsrelaties) van de Koepel leverde een mooie set informatie op. Het is helemaal in samenwerking met slachtoffers en daders samengesteld. Het vormt een goede basis voor het gesprek over dit thema.

 

Gevonden 1 - 0 van 0 documenten

Er zijn nog geen documenten die voldoen aan uw selectie. U kunt uw selectie uitbreiden. Heeft u hier vragen over? Neem dan contact met ons op.

De ladekast van de website is alleen toegankelijk voor leden. Dat is één van de privileges van ons lidmaatschap. Onze leden hebben algemene inloggegevens ontvangen waarmee ze kunnen inloggen op het Afgeschermde gedeelte en in de ladekast. U kunt ook inloggen met uw persoonlijke forumaccount. Inloggegevens kwijt? Neem gerust contact op met communicatie@koepeladviesradensociaaldomein.nl.