De opdracht van de transformatie van het sociaal domein bestaat uit het behalen van een aantal maatschappelijke doelen: o.a. zelfredzaamheid en participatie van (kwetsbare) inwoners. Het thema kwaliteit roept veel vragen op: Wat moet er gebeuren om de doelen van zelfredzaamheid en participatie te behalen?  Sturen we op resultaten of op “waarden”? Waar moet beleid in algemene zin aan voldoen volgens (kwetsbare) inwoners? Wat vinden wij belangrijk vanuit het perspectief van de (kwetsbare) inwoners? Wat is er nodig om onze inwoners een gevoel van welbevinden te laten ervaren in onze gemeente”? Hoe meten we of we de maatschappelijke doelen van zelfredzaamheid en participatie behalen?

In deze lade vindt u ons werkdocument Toetsingskaders. Dit document kan u behulpzaam zijn bij het adviseren, evalueren en bij de dialoog met inwoners, met elkaar en met de gemeente.

 

Gevonden 1 - 0 van 0 documenten

Er zijn nog geen documenten die voldoen aan uw selectie. U kunt uw selectie uitbreiden. Heeft u hier vragen over? Neem dan contact met ons op.